PROSER

26/04/2018 15:33:56

PROSER

PROSER està desenvolupant treballs d'enginyeria des de l'any 1975. Inicialment la seva principal activitat emmarcava l'àrea de tractament d'aigües vinculat, en gran part, a l'activitat de serveis públics del grup FCC, en aquell moment FOCSA.

A partir de l'any 1985 es produeix un canvi fonamental en l'activitat de PROSER, amb un gir cap a l'àrea civil (Carreteres, Ferrocarrils, Obres Hidràuliques i Medi Ambient), tant en el camp del disseny d'infraestructures, com en el de la Direcció i Control d'Obres.

A l'any 1995 PROSER completa el canvi cap a l'activitat d'enginyeria civil, en traspassar-ne el 85% de la seva activitat d'aigües a SPA, empresa integrada en AQUALIA (Grup FCC).

Des de 1995 a l'actualitat s'han desenvolupat importants projectes d'obra pública per a les diferents administracions públiques espanyoles, tant en l'àmbit estatal com autonòmic i local.

En 2010 s'inicia el camí de la internacionalització amb l'obertura d'una oficina a Irlanda, i la creació d'una filial a Mèxic com a punt de partida.

El nostre objectiu, com a empresa de serveis ciutadans, és seguir creant valor afegit al món de l'enginyeria civil, compromesa amb el desenvolupament sostenible i amb el respecte al Medi Ambient.

 

  • xhtml
  • css 2.1
  • wai AA
Ùltima actualitzación: 18/09/2015